Alla inlägg under januari 2008

Av Sara - 13 januari 2008 12:32

Av Sara - 13 januari 2008 12:09

Ibland önskar jag att man var drömtydare. Inatt har jag sovit väldigt dåligt. Drömt om nån jag för inte alltför länge sen faktiskt tyckte om väldigt mycket. Honom behandlade jag inte särskillt bra. Usch, hemskt när jag tänker efter. Varför inte bara vara ärlig och säga som det var?

Jag hade ju träffat C och märkte att mina känslor för honom antagligen var nå helt annorlunda. Attraktion!! men det kan man ju inte leva på...


Slutfunderat. Både han & Jag har det nog bättre nu.


Nu ska jag ut i solen!

Av Sara - 13 januari 2008 10:29

Igår när man slutade jobba blev man ruskigt jävla less. Åkte ut ur garaget på sjukan och snön öste ner!! satte igång vindrutetorkarna och upptäckte till min fasa - DOM VAR BORTA!!! Tittar snabbt på bakrutan och ser att torkarbladet är kvar där bak. Hur jävla fräck får man vara och stjäla sådär?

Och så jävla typiskt att vi verkligen behövde dom oxå, jag såg ju INGENTING eftersom det snöade så mycket. Satte bladet från bakrutan på min sida av framrutan. Den passade inte där, men det funkade så vi tog oss hem iaf.


Hade jag fått veta vilka det var har jag med nöje gett dom lite stryk.


Inte nog med det. Dom var nya oxå...

På kvällen var det ju tänkt att det skulle drickas lite vin. Tappade suget när det inte blev nåt förrän 21.30 drygt. Och en aning irriterande när dom fortsatte ringa på ALLA telefoner... Tror ingen av dom skulle ha åkt iväg och börjat dricka 23.00 när det är jobb dagen efter. SUCK.
Får ta igen vindrickandet nästa helg. Ska försöka styra upp en liten tjejkväll. Kanske.


Nu är det jobb igen.

Av Sara - 12 januari 2008 13:48

..Och jobb för hela slanten! K'nns konstigt nog skönt att ha tillbaka schemat med helger (?!) Man tycker ju alltid att det är lite trist att jobba helg, men jag hinner så jävla mycket mer (vettiga och nyttiga saker) på lediga dagar under veckorna än när jag bara var ledig på helgerna. Vem vill göra tråkiga saker som städa, tvätta, handla mat på helgerna? och svårt att hinna med sånt på veckorna när man jobbar till 16 och tränar efter, oftast inte hemma förrän vid 19 tiden. Då är man hungrig och ska laga mat. Sen är dagen slut!

Nu är det helgjobb igen, det går bra.


Ikväll ska det drickas lite vin med Madde på landet efter jobbet. Ingen utgång, jobbar ju i morrn, måste kunna köra bil till jobbet i morrn.


Ska träffa A på måndag och bestämma lite mer inför festen, göra mer inköp.

Verkar som vi blir strax över 40 pers endå. Lagomt tycker jag. Tror det kommer bli roligt. Jag hoppas allt flyter på och att jag hittar en riktigt sexig outfit! Tack för tips av lekar! Nån mördarlek blir det trol inte, men frågeslingan kan vi nog göra en variant av ;)


Nu ska jag jobba så dagen försvinner! tjopp tjopp


Till nästa helg hoppas jag det kommer mer snö, jag vill åka slalom igen!!

Av Sara - 11 januari 2008 12:13

Idag tog jag fram piskan och började sms a dom som inte behagat O.S.A till våran fest. Några hade såklart bara glömt och ville komma. nån hade inte bestämt sig (?) och vissa får jag inte ens tag på eftersom Tanja behagar vara i Karibien (nej, jag är inte avundsjuk alls) och hennes vönner har jag inga nummer till. Hoppas hon kommer hem innan vi måste fixa maten så vi vet hur många vi blir!!!


NÅN SOM HAR TIPS PÅ NÅ BRA LEKAR?!

Av Sara - 10 januari 2008 12:59

...Och det är fortfarande många som inte alls har hört av sig. Tröttsamt.

Dock är ju inte dagen över än. Och det var flera som hörde av sig igårkväll och några har ju faktiskt o.s.a t idag. Märkligt bara att man måste vänta till sista dan tycker jag.

Av Sara - 10 januari 2008 11:26

Det pågår just nu en vadslagning på jobbet. 10 kr per datum.

Och vadet gäller när Erikas lilla VERA ploppar ut!

Jag satte en tio krona på 15/1 om 5 dagar. Fast jag tror både jag och Erika vill ha ut henne tidigare...=)

Av Sara - 9 januari 2008 10:37

Det är sannerligen dags att köra igång ännu hårdare med träningen när folk frågar om man är gravid och man VERKLIGEN INTE är det!!


Frågar man ens om man inte är helt säker?

Blev ju ruskigt pinsamt för henne iaf... hehe

Ovido - Quiz & Flashcards