Alla inlägg under januari 2008

Av Sara - 24 januari 2008 18:05

på dagens jobb.. funderar starkt på att åka och köpa en isglass och bara bädda ner mej i sängen men jag vet att jag inte ska. blää...

varför ska man alltid tycka att man förtjänar lite godis bara för att man är lite sjuk? Hålla ut, snart helg!


Nu har min älskling åkt till fjällen med sina kompisar, hopaps dom inte kommer hem med några brutna ben/armar/fingrar/fötter.

Sånt har ju hänt förr...


Nu ska jag fortsätta göra ingenting till jag slutar.

Av Sara - 24 januari 2008 13:50

Jag känner hur febern kommer krypande och jag bannar mig själv varje gång jag gör såhär. Pallrar mig till jobbet fast jag känner mig dålig. Jag måste sluta med det. Jag är inte sjuk särskillt ofta. Har väl typ 3 sjukdagar sen jag började här för 3 år sedan. Jag MÅSTE börja lyssna på min kropp istället för min plånbok som bara skriker efter pengar.

Sedan vill jag bara påpeka till mina vänner som är bjudna på 80 tals fest. Står det en klädkod på inbjudningskortet är det det som gäller. SLUTPRATAT! vill du inte sätta på dig 80 tals kläder kanske du inte ska komma på festen?
Går du på bröllop i kostym om det står frack på inbjudan?
skulle inte tro det...

Irriterande med folk som inte kan ha lite kul.

Varför ta sig själv på så stort allvar att man inte ens kan klä ut sig för en kväll? fjantigt..

Av Sara - 24 januari 2008 11:25

..bestod inte av mycket. Jobbade fram till 15, då jag åkte hem och vilade upp mig inför compbat med syrran. Jag fick med henne efter lite övertalning!! och hon överlevde. vi var ganska svettiga båda två efter det..

Sedan följde jag med henne hem och käkade sen var det en kväll i sängen med mitt hjärta som åker ifrån mig idag.

Grabbhelg vankas i landsomsbodarna...

Själv blir det en lugn helg.

Vaknade i morse med rakblad i halsen. Ska inte bli sjuk....


Nu jobba!

och dricka massa vatten så jag inte får ont i huvet som jag haft dom senaste dagarna, kanske iofs beror på förkylningen som vankas... bläää

Av Sara - 23 januari 2008 07:18

..Jag hade några heta killar här på bloggen. Tror jag har haft med denna hetnos förut så idag känns det ju vemodigt att läsa att han dött. Han har varit med i en hel del bra filmer som jag har massor med minnen till!

Här har ni honom iaf

Heath Ledger


Av Sara - 21 januari 2008 09:40

Ja, inte vet jag, men bättre rattlås kan man väl ha? eller kanske inte?

Av Sara - 21 januari 2008 09:27

.. men jag är ledig. LOVELY!

Fredagen spenderades hos Micke, Helena och Ronja. God mat och efterrätt!

Vi stannade inte sååå länge. Jag är ju kvällstrött jag...=)

Lördagen spenderades en sväng på stan med fika (återigen) Och det blev en del shopping till 80 talsfesten. Nu har jag hela min outfit! Sedan är jag ju mäkta irriterad (IGEN!) angående festen. Men jag kan ju tala om för dom att dom får faktiskt städa lokalen själv dagen efter. Eftersom jag har gjort i princip allt annat förr att den här festen ska bli nå vettig.


 Sedan drog jag å Madde ut på landet. Lagade käk tills hjärtat kom hem. Sedan vilade vi lite sen kom M & B upp och drack några öl innan vi drog vidare till J & J. Trevlig kväll men hjärtat fick huvudvärk så jag gick hem med han runt 23.30 Var dock inte såååå nöjd över festens abrupta avbrott sådär. Gladare var jag på söndagen när jag vaknade pigg som en lärka och jag och M tog oss ut på en välbehövlig promenad runt tjärn. Riktigt härligt vinterväder! Sedan hämtade jag syrran på flyget runt 17 (pärlan överlevde)

och sen var det fika (igen...) hos Rebecca som fyllde år.

Så denna helg har inte varit särskillt nyttig...


Idag ska jag träna body pump halv 12 sedan ska jag åka ut till mammi & Pappi och deras husdjur (råttor som springer i väggarna, uuueeäää)

 och göra ett projekt till engelskan. Jag har 4 uppgifter klar. måste göra klart åtminstonde en idag..


NU! städa undan frukosten bestående av en burk makrill och 3 hårdbrödmackor.. Inte så nyttigt heller tror jag. Suck. Träna hårt på pumpen och prom med M ikväll.


Av Sara - 18 januari 2008 12:33

Blev precis bortbjuden på middag hos M & H. Det tycker jag om.

Typiskt bara att jag kom ihåg att ta fram kycklingen ur frysen i morse..

Måste hinna steka den innan vi far!


Morgondagen spenderas förmodligen med A på stan (jag har beredskap, hoppas dom håller sig friska på jobbet) På kvällen kan det bli vindrickning.

Grabbarna ska dricka öl och åka skoter... yadiyadijaaa, jag VET att man inte får dricka alkohol å köra skoter, men försök få in det i bondpojkarnas små skallar!!


På söndag ska vi gratta C´s brors kärring. Sen ska jag hämta sis på flyget. Undra om pärlan håller eller om jag måste låna annan bil?

Av Sara - 17 januari 2008 08:22

...så jävla härligt.. i sista stund igår när jag stod o väntade på att step dance skulle starta sprang jag och bytte min lapp mot body combat som jag inte kört på över 6 månader. Timmen sa bara tjoff och det var hur kul som helst!! hoppas mina axlar håller så jag kan fortsätta boxas lite grann...=)


Fick träffa lillWera igår igen.. jag blir ju alldeles för bortskämd, men hur glad som helst,såklart. Världens sötaste!


Nu är det spara pengar till en resa som gäller!


Och NU, ska jag ut och gå och sen åka och sola. Sen jobb.

Hoppas jag hinner en sväng på guldfynd oxå..

Skapa flashcards