Direktlänk till inlägg 28 januari 2008

Då var det måndag då..

Av Sara - 28 januari 2008 10:37

Och jag är ledig, skönt! tur det, annars hade jag nog blivit hemma för jag är fortfarande hur jävla förkyld som helst!!

Fredagen spenderades med syster yster och MUMSIG middag! och tillslut fick vi i oss lite karrameller oxå. Jag sa att "ska vi verkligen köpa godis?"

Syrran kollade på mig med dom största ögonen och elakaste blick jag sett och sa "JAG MÅSTE HA GODIS!" okej okej.. så blev det.


Lördagen började med att jag gick och klippte med (skönt!) sedan jobbade jag M och E på J´s storasysters 30 årsfest. Det gick lungt till och vi var klara vid halv 9. Då åkte jag till min kära släkt ett par timmar... feberdåsig som jag var.


Söndagen tog jag mig faktiskt ut på prom med sis sedan åkte A, A, M och jag och hälsade på Wera och hon (och Erika) fick sina presenter. E verkade nöjd, och Wera oxå förstås...=)


Sedan åkte jag och M och köpte med oss thaimat och drog på landet. Kom samtidigt som våra killar! dom hade haft roligt lät det som. Skrattade så jag grät när vi kollade på korten.


Idag hade jag inte tänkt göra NÅNTING! (fortfarande inte klätt på mig) vilket är väldigt olikt mig en ledig dag. Jag får lätt hjärtklappning och blir stressad när jag inte gör nåt vettigt en ledig dag.

Jag är lite shoppingsugen så jag ska nog dra ner på stan en sväng och kolla om jag hittar nåt. Sedan ska jag handla lite käk (och laga till hjärtat kommer hem från jobbet) Ordna lite mer grejer till festen. Suck.


OCH! Idag sägs lägenheten upp. Vi ska bli sambos "på riktigt". =)

 
 
Ingen bild

jessica

28 januari 2008 14:43

Grattis!
Vart ska ni bo? Har ni hittat nåt bra eller?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 30 december 2008 14:34

Blir ingen bloggning imorgon eftersom vi håller på att byta internet och är utan just nu. Gott nytt år på ER! ...

Av Sara - 30 december 2008 14:32

Tänket bege mig en snabb sväng till helvetesbirsta och hoppas på bättre hjälp denna gång. Vill ju så gärna ha en systemkamera. Kanske denna blir min idag? då blir det bara hem och lära mig skiten så jag kan knäppa massa fina bilder imorrn!! Tjing tjo...

Av Sara - 30 december 2008 07:15

Julafton blev en lugn tillställning. Slutade runt 16 och då åkte jag och fick lite mat i magen hos min faster och fick även lite julklappar! Sedan åkte jag och hämtade hjärtat i sörnacksta och vi åkte hem och mös tillsammans! Juldagen var  jag ledig,...

Av Sara - 30 december 2008 07:14

Hur firar ni helst nyårsafton? I lugn och ro hemma med dom närmsta.    21.7 % Middag i goda vänners lag.    34.8 % Fest med kompisarna hela natten!    13 % På krogen    0 % I fjällen med skidor och stugfest!    8.7 % Jag firar inte nyår.    8.7 % Nåt...

Av Sara - 24 december 2008 12:44

.. av denna jobbiga arbetsdag... vi har faktiskt haft en himla mysig dag hittills. Julfrukost, grötlunch och sällskapspel som vi fortfarande håller på att beta av. Akuten håller sig hittills (peppar peppar) väldigt lugna. Hoppas att det fortsätter så...

Skapa flashcards