Alla inlägg under december 2007

Av Sara - 4 december 2007 09:37

Helgen förvann alldeles för fort! Fredagen spenderades med att äta gott och titta på film. I vanlig ordning somnade vi ruskigt tidigt... inte kul..

Lördagen skulle C jobba (som vanligt) Så jag åkte ner på stan och fikade med Anki & Axel. Syrran slöt upp en stund.

Sen åkte jag hem och vilade. Var länge i valet och kvalet om vad jag skulle göra på kvällen då C hade planerat en riktig grabbkväll i nån jaktstuga...


Slutade iaf med att jag åkte till J och hade en riktigt mysig kväll med glögg, ost, kex och vin, och trevligt sällskap!! skulle kanske ha struntat i utgången då vädret var ruskigt jävla illa...!! Men det var trevligt och efter många om och men tog Jag och M oss ut på landet till våra käraste..


Söndagen spenderades på förmiddagen i sängen och på eftermiddagen på birsta. Sedan gjorde jag väldans julfint hos C, både han och jag blev glatt överraskade över resultatet. MYSIGT! Det enda jag saknar nu är en stoooor julstjärna. Jag hittade den igår!! men för 595:- sa både jag och C nej till den och jag får leta vidare...  Nån som har tips?


Ikväll ska jag göra lite juligt hos mig i stan, även om jag inte är där så ofta så vill man ju ha mysigt när man väl är det.


Igår blev vi bjudna på kalas hos C:s moster och där vankas det fest på lördag, jag och C ska försöka hålla oss från krogen, men man vet ju aldrig...=)

Och på fredag: Tjejkväll med glögg och mys!


Nu: dags å jobbe...

Av Sara - 2 december 2007 12:08

Vilket innebär att världens bästa julkalender är igång!!


www.oioioi.se

Ovido - Quiz & Flashcards