Alla inlägg under november 2007

Av Sara - 27 november 2007 12:29

Min vän E hade tydligen inte lagt ut för mig till G:s present och jag hade alltså inte köpt nån present till G. Irriterande när vi tjejer ALLTID har köpt present ihop och hon inte ens bryr sig. Och när man sedan frågar får man ett spydigt sms till svar.

Tröttsamt...

MEN! vänner ska vara vänner även om man inte hörs varje dag. Och känner dom på annat sätt så får det vara.

 Man har nog med samvetskval över alla kompisar man inte hinner träffa. Man vill ju hinna med så många. Men försöker inte dom (E) heller så är det ju svårt att få till nåt.


Fan va små saker kan göra en irriterad ibland.

Av Sara - 27 november 2007 08:53

Ikväll efter jobbet ska jag träna, Step intervall 75 minuter! Det är roligt.

Sedan ska jag sola. Måste få lite färg på min blekfeta kropp =)


Sen ska jag baka! (bättra på min blekfeta kropp=)) sugen på att pyssla lite så ikväll blir det:

Kolakakor & Knäck!

Av Sara - 27 november 2007 07:04

Och idag är dagen D med hur jag ska göra med jobb. Gruvar mig för att ta det där snacket med chefen på AS, men det måste göras.


Igår började det hända grejer på våran bo-sida. Återkommer om det.


Imorrn får jag lön, då ska det handlas julklappar! Och jag lyckades övertala C att göra lite jul hemma hos honom, det är ju trots allt där vi är mest nu. Och lite jul vill jag ha, inte för mycket! tomtar och annat krimskrams kommer inte innanför mina (eller C´s) väggar..


Nu ska jag jobba! U var tillbaka från sin sjukskrivning igår. Märktes att hon var lite nojjig, hon höll på att sprita sönder hela kontoret..=)

Skönt att allt börjar bli som vanligt igen iaf. Ett tag till...


Av Sara - 26 november 2007 06:53

Jag tyckte det bara är måndag hela tiden.. inte ens en månad kvar till jul nu... huuuh, läskigt!

Lördagen passerade som en dimma. Blev kanske lite för mycket av det goda? =) Kändes iaf så på söndagen som jag spenderade i soffan medan C var ute och körde enduro. Klockan 15 pallrade jag mig iväg och bakade hemmagjort pizza, mumsigt värre! (och det första jag fick behålla under hela dagen...)

Sedan blev vi nerbjudna till B & M på blåbärspaj. Fast då hade Sara ätit för mycket pizza så hon avstod. AVSTOD FRÅN BLÅBÄRSPAJ??! ojoj, va mätt jag måste ha varit..


Idag borde den ena sjukskrivna tjejen komma tillbaka, hoppas!

Och idag ska jag kanske söka gravvikariatet på AS, ska prata med bossen där nere först. Kravet från min sida är 1 mån uppsägning (vilket man vanligtvis inte har på ett gravvik) men jag tror det går att ordna. hittills har ju ingen sökt jobbet. Populärt ställe....


Nu ska jag jobba undan till U kommer så blir hon glad!


Och idag gratulerar vi alla Linusar på namnsdagen...




Av Sara - 24 november 2007 08:43

Jag har ju inte haft nån favorit i idol hela hösten, men igår kväll när Daniel hade sjungit sin första låt sa jag "Jag gillar han, jag tycker han ska vinna"

Så åker han ut. Helt jävla otippat och jag kommer - helt allvarligt - inte fortsätta titta på idol.


Nåväl, ska snart in på stan och träffa mina tjejer och prata partaj!

Sedan är det väl bara att gå en sväng på stan och sen göra sig klar för fest ikväll.


Ha en bra kväll

Av Sara - 23 november 2007 11:55

Tog mig en välbehövlig sovmorgon (enda till kvart i sju!) i morse och kom till jobbet oskadd, efter att bara ha hållt på att åka av vägen en gång. Snömodd och dåliga däck är ingen bra kombination.

Kvällen blir det nog bara äta och mysa och idol såklart!!, man orkar inte så mycket på fredagar när man jobbar må-fre tycker jag. I morrn ska jag träffa A & T på stan och planera för festen! På kvällen blir det antagligen utgång, vet inte vart dock, men antagligen hos G på födelsedagspartaj. Hoppas C vill följa med.. han var inge sugen igår iaf. *övertala*

Kanske kommer hans vän M från övik ner så dom får roa sig med sina cyklar..


Nu ska jag jobba undan fort utav bara helvete så jag får gå hem 14.00

Då ska jag hem och städa och baka kladdkaka åt min kille, då blir han glad! =) (jajaja, jag vill väl oxå ha.....)


Ha en bra helg! Jag ska försöka få in lite bilder i helgen... orkar aldrig sitta vid datorn hemma, det är ju precis vad man gör hela dagarna!!

Av Sara - 22 november 2007 08:10

Jag har iaf lyckats hitta en fin klänning att ha på jul och nyår.

Men ingenting bestämt inför nyår ännu. Ha rju firat mina senaste år i fjällen, men i år verkar det inte bli så. Synd att både jag och C bor så trångt, annars hade jag styrt upp ett riktigt nyårspartaj! men nu får jag hoppas att nån annan tar tag i det... =) (PIK TILL MINA VÄNNER!)

Av Sara - 22 november 2007 07:01

..och hon vill inte att C åker till Ö-vik! pojkarna är sugna på att åka lite enduro cykel så jag hjälpte faktiskt C att tvätta den igår. I MINUSGRADER!!

Jag måste vara den bästa tjejen... jag ångrade mig dock lite när han sa att dom kanske skulle åka i ö-vik, larvigt tycker jag... =)


Efter 7 år har nu min tungpiercing rykt! Skööönt! nu kommer jag åt med tungan överallt i munnen, och det är ju mycket mysigare att hånglas utan den oxå... =)


Idag ska jag ha snack med min nuvarande chef angående fortsättning efter jul. Jag vill veta hur långt dom kan erbjuda osv... Och kan dom inte erbjuda mig nåt som jag tycker är bra får jag söka grav vikariatet på AS och kräva 1 månads uppsägning. Jag är väldigt kluven i den här frågan.

Först har man inget jobb, sen får man ett nytt, sen har man helt plötsligt två att välja mellan, men vilket val jag än gör kommer jag vara abetslös igen (okej då, jag hann ju aldrig bli arbetslös, men det  kändes endå hemskt!) om ett tag. Får suga på det här under helgen...


Ikväll kanske det kommer lite bilder, om jag orkar, och om jag får bort C från BLOCKET, där han ständigt sitter numer eftersom han är i skoterköpartagen. Härligt! det behövs när vi åker till fjälls i vår!!


Nu ska jag jobba. Må väl! hehehe

Ovido - Quiz & Flashcards