Alla inlägg under oktober 2007

Av Sara - 3 oktober 2007 10:40

Jag är en aning osäker på denna.

Banan liksom??!

Av Sara - 3 oktober 2007 07:36

Jag lyckades inte sova ensam inatt, gjorde mig sällskap endå. Och imorse skötte han sig klanderfritt, stackaren orkade väl inte ha en Sursara vid frukostbordet =)


Ikväll hade jag en hel del planer med träning och tvätta kläder. Hur kan jag missa att jag går i skolan på onsdagar? Suck.. Börjar tröttna lite på engelskan nu... Men ikväll är det iaf Film, ska bli kul, har inte sett Billy Elliot.


Dags å jobbe....

Av Sara - 2 oktober 2007 10:32

Big brother, som det var förr!

Han måste ju bara ha vetat att han gjorde detta..

Av Sara - 2 oktober 2007 09:27

Ted Gärdestad

Hittade inte nån bättre video till låten.

Men lyssna, Ted är så jääävla bra!

Av Sara - 2 oktober 2007 08:31

Imorse vaknade Sara på fel sida. Varför är det så ibland?

Man blir bara irriterad för minsta lilla grej. Hatar när det blir så.

Blev sur på C oxå. Väldans onödigt. Fick dåligt samvete.

Inatt tänker jag försöka sova hemma själv så mina morgonrutiner blir som vanligt. Jag vill fika och läsa tidningen i lugn och ro  på morgonen. Inte stressa och klä på sig i mörkret och tjata på en som vägrar kliva upp. Suck.

Nu ska jag jobba. Lite grann. Idag blir nog inte mycket gjort.

Ska gå in till chefen och ha ett samtal idag. Gruvar mig lite.


Fan va jag hatar att inte veta vad framtiden har att erbjuda.

Jag vill verkligen inte bli arbetslös.

Av Sara - 1 oktober 2007 13:25

Antony And The Johnsons

Så jävla bra, lessnar aldrig!

Tillägnar väl denna min syrra, då =)

Av Sara - 1 oktober 2007 11:31

I fredags, på min lediga dag klev jag upp nästan lika tidigt som vanligt och tog bussen med S ner till stockholm. Långtråkigt med buss.

Käkade lunch på Jensens Böfhus på Vasagatan, TIPS!! billig lunch, 59:- och riktigt bra mat, mycket att välja på och fin lokal! blev såklart ett glas vin oxå. Men inte någon shopping under fredagen.

Vi åkte hem och lagade god mat och drack vin. Kvällen spenderades i soffan med Idol. Jag är mycket nöjd med resultatet. Våran kampanj: Ut med Knut! lyckades och det var bra. Vi var dock så trötta att vi däckade i våra sängar direkt efter resultatet.

(jag sov i Bonnies prinsess säng, den var gudomligt skön!)


Lördagen vaknade vi tidigt och åt mumsig frukost och drog på stan sedan. Bonnie grät krokodil tårar för att hon inte fick gå med oss men vi mötte upp dom för en lunch på Kungshallen, en klassiker när Tanja ska äta lunch, hon är svår att tillfredsställa när det gäller mat...

Sdan var det bara hem och stressa om till partystassen och ut på Lidingö för trevlig förfest! Sedan spenderades nästan 1 timme i kö på Golden hits men det var som vanligt värt det!!


Söndagen vaknade Sara med sprängande huvudvärk men 2 alvedon och en spya senare var jag fit for fight! In på stan och luncha sen var det dags att ta bussen hem igen. Bussen hann inte ens lämna centralen innan jag hade slocknat, sov skönt i över 2 timmar, LOVELY!


Nu är det jobbvecka igen och idag ska jag ringa på ett väldigt intressant jobb som oxå ska sökas, efter samtalet.


3 veckor ha rjag kvar här.. behöver jag säga att jag inte lägger många fingrar i kors? Blir inte många barn gjorda här om jag säger så...


Ovido - Quiz & Flashcards