Alla inlägg under augusti 2007

Av Sara - 8 augusti 2007 10:24

Idag är det minsann nån som fyller 28 år.

Grattis Christian!!

Av Sara - 8 augusti 2007 10:17

Jag har varken läst några bloggar eller skrivit nåt knappt på hela semestern. Känner mig väldans ouppdaterad och jag har en känsla av att jag kommer ha en hel del att läsa när jag kommer tillbaka till jobbet. Det är väl bra att man har nåt att fördriva tiden med då kanske..


Sen jag kom hemifrån stockholm har det varit bra väder och efter en nykter dag i fredags tog vi en utgång i lördags. Tror det blev en rätt tidig hemgång?

Söndagen spenderades med C och D på deras flotte (jag fick dispans, det är tjejförbud på flotten egentligen) Tog med oss lite grillning och grabbarna badade, jag avstod, kunde inte bestämma mig om jag var sjukt bakis eller om jag faktiskt mådde bra... Jag bestämde mig till slut att jag mådde bra.

Sedan har det blivit bad (till knäna´) men solning iaf, på alnö. Idag ska jag inta kubenbadet med min kära Axel!


Nu ska jag pallra mig hemöver och hoppa i bikinin.


hejhopp!!

Av Sara - 2 augusti 2007 17:14

Blir antagligen ett långt inlägg nu...


Lördagsmorgonen var jag och T lite sega efter kvällens och nattens bravader men när vi gick mot båtarna var vi taggade till tänderna!

Kom i god tid och klev på båten nästan först. Vi gjorde oss iordning och mötte upp Skånegänget uppe på däck där vi tog oss varsin cider.

Sedan var det bara ner och handla upp på Taxfreen (Vi fick2 gratiskryssningar!) och sedan parta lite i hytten innan vi intog buffén.

Tror dom flesta redan var i form så det blev inte så mycket äta..

vi drack mest..

Sedan kom natten och den ska vi väl inte skriva om?

Roligt i vanlig ordning!

Morgonen var vi ovanligt pigga och jag och T tog varsin B52 till frukost. MUMS, och där var våran drinkdag igång. Många drinkar blev det och när båten väl gick iland ville vi inte kliva av. I vanlig ordning...

Vi satte oss och väntade på att alla skulle kliva av, och fick sällskap av några snubbar från katrineholm. Där satt vi och festade tills personalen sa att det var dags att kliva av båten.

Vid det laget hade vi och grabbarna bestämt oss för att ta en kryssning till.....

Tur i oturen kanske var kanske att det inte fanns plats? Och diverse andra anledningar gjorde att killarna stannade vid vikingline och lämnade oss åt vårat öde.

Väl hemma åt vi sen somnade vi.  Inte så sugna på fest längre...


Måndagen spenderades med lite promenad på morgonkvisten sen drog vi in till stan och mötte Hanna och Ante och intog lunch.

Sen spenderades resten av dagen och kvällen i Kungsan där vi återigen tog oss nåt alkoholhaltigt..

Jag gav upp först och lämnade T och hennes dejt för att inta soffan i ensamhet. Skönt! Natten fick man dock spendera på luftmadrass då T inte kom hem ensam......=)


På tidagen kom min kära syster och Moder till stockholm ochjag mötte upp dom i vårat nya hem.

Dom senaste dagarna har bara spenderat i att Gå gå gå, Dricka vin, och framför allt ätit gott.

Min mage verkar dock säga ifrån av all alkohol så idag har jag varit nykter.

Hittills. Jag kommer nog inte vara ståndaktig särskilt länge till.


Imorgon kväll är vi åter i Norrlands huvudstad och kanske man får träffa

nåt trevligt sällskap? Hoppas....


Nu ska jag gå och vara lite social. Och ta mig nåt att dricka! Jag har ju sagt  att på semestern, då ska man vara lullig var dag!! skit i om magen pajar, det tar vi till hösten!


Läser ni fortfarande? att ni orkar era storkar..


Skapa flashcards