Alla inlägg under juni 2007

Av Sara - 14 juni 2007 10:10

Gårdagskvällen började redan klockan 16.15 i soffan. Slocknade ganska omgående. Skönt. Vaknade upp vid 18.00 Men bara för att tänka på om jag verkligen orkade laga nån mat, och kanske orka äta nån? Det gjorde jag inte. Jag tog en macka och åt en påse ahlgrens bilar (väldigt energirikt) Sedan somnade jag om en snabbis men sedan började tv-maraton.

Cops! givetvis, inte missa!! Sedan var det dubbelavsnitt av Lost. Nånstanns vid 21.00 blev jag övertrött och började städa garderoben. Insåg att jag har VÄLDIGT mycket kläder!! Men jag har aldrig nåt att sätta på mig. Klassiskt problem för oss tjejer eller hur? =)

Insåg att det bör rensas inom en snar framtid...


Sedan fick jag ett sms där jag insåg var min sjukdom kom ifrån. Tack ska du ha, som jag sa. Skrattar bäst som skrattar sist..


Nu ska jag jobba på lite grann..


Hej hopp!!

Av Sara - 13 juni 2007 14:36

En timme kvar sedan ska jag endast hem och lägga mig i soffan!

Kolla på film och eventuellt på Lost, har ju missat det ett par veckor men det finns ju inte så mycket annat att titta på så det blir nog så.

jag har köpt en påse Ahlgrens bilar, blandad påse. Jag har nyss syndat på fikat på jobbet. Biggan hade bakat den gudomliga annanaspajen! Så jävla god, och så jävla dumt. Nu var all min träning och promenering tidigare i veckan förjäves. Så det är lika bra att jag äter upp godispåsen oxå. BLÄÄÄ


Hej hopp, vi höres i morrn. Förhoppningsvis är jag på lite bättre humör då.


Och i morrn kommer troligtvis en ny i mina tankar.

Jag har fått för mig att folk gillar den delen av bloggen?


Av Sara - 13 juni 2007 10:00

Gjorde testet som Thereses tipsade om. Detta blev min ahlgrens bilar typ.

Vilken bil blir du? www.ahlgrensbilar.se

Av Sara - 13 juni 2007 08:12

Dagen då Gud bestämde sig för att dra i nödbromsen

Gröna linjen, mellan Kristineberg och Alvik

En välklädd man ~35 och dito kvinna sitter och kelar och småpussas. Mannen tar fram sin mobil, slår ett nummer och ser allvarlig ut. Kvinnan fortsätter att stryka honom över kinden och rufsa i hans hår.
Mannen: Hej älskling! (Lyssnar) Men konferensen är slut i morgon, så jag hinner hämta ungarna på fritids då. (Lyssnar) Ja, men du vet att jag inte kan komma ifrån idag… Jag hinner inte åka hem från Vaxholm, så du måste hämta idag och lämna imorgon. (Lyssnar) Jodå, konferensen slutar strax efter lunch, så jag hämtar dem och är hemma före dig. Har du vattnat gräsmattan? (Lyssnar) Saknar dig också, älskling!
Ur tunnelbanehögtalarna hörs högt och tydligt “Nästa… Alvik… Slutstation.” Mannen stänger av mobilen och tittar panikslaget på kvinnan bredvid sig.
Mannen: Shit!!! Hon hörde det där!!! Och hon vet att du bor i Alvik!!! Faaan också!!!

Cred: Tommy

- 4.7 / 5 - (867 röster)www.tjuvlyssnat.se

Av Sara - 13 juni 2007 07:29

starkt att jag blir så påverkad av vädret. Okej, jag tränade på igår och mådde väl inte särskillt prima ens igårkväll. Herr L gjorde mig dock lite gladare när jag fick prata med han läääänge igårkväll.


Dock vaknade man av att regnet öste ner. Jag känner mig sur och bitter jag längtar tills jag slutar. Då ska jag gå och hyra en film och bara gå hem och lägga mig i soffan. Jag tänker inte göra nåt vettigt ikväll. Inte ens ta en promenad. Jag kanske tom rentav kommer äta godis. Och då är jag på dåligt humör. Godis mitt i veckan är ett big NO NO!


Nu ska jag sätta på mig hörlurarna och fortsätta jobba så ingen kommer och pratar med mej


tjolahopp!!

Av Sara - 13 juni 2007 07:15

Kolla in regskyltarna. Bilden är tagen från http://blogg.aftonbladet.se/14002/ Alex Schulman är rolig. Fast jag gillar honom inte endå.. tror jag. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu.

Av Sara - 12 juni 2007 14:21

Nu slutar jag strax, då ska jag pallra mig ner på stan och ha en fikadejt!

Det ska bli trevligt.

Sen ska jag träna senare ikväll. Känns inge bra i kroppen, men jag kör på

idag åtminstonde och ser hur jag mår i morrn.


Tjosan, nu drar jag!!

Av Sara - 12 juni 2007 12:30

Imorrn måste jag ringa till farbror doktorn. Det tycker vi inte om!


Just nu ser jag en ganska rolig grej. Våran nya stjärna har tydligen blivit visad en pärm av bossen som hon flitigt står och läser i. Samtidigt som hon pratar med sig själv och försöker memorera. Den där pärmen tittas väldigt sällan i så varför hon står och pluggar den har jag ingen aning om.

För att det ska se ut som hon har nåt att göra kanske.


MOHAHAHAHA, idag är jag en Evil bitch.

Skapa flashcards