Alla inlägg under juni 2007

Av Sara - 6 juni 2007 10:04

Grattis sötnos på din födelsedag!!

Av Sara - 6 juni 2007 10:02

Tror iofs aldrig att vi kommer fira som tex norrmännen gör. Men det är väl alltid kul med en anledning att fira. jag får dock inte vara ledig idag. Jag jobbar och sliter ett tag till jag. Ha en bra dag allihopa!!

Av Sara - 5 juni 2007 13:56



· Vad är det bästa med svensk sommar?
Jordgubbar och vin, grillning i goda vänners lag!!

· Vad har du för semesterplaner?
Jag har massor med planer, första semesterveckan ska jag till sthlm med min syster och mamma, efter det drar jag troligtvis direkt till göteborg! Hälsa på en barndomskompis + några grabbar vi träffade i thailand. Sedan ska vi upp till fjällnäs ett par dagar i augusti med familjen. Plocka svamp och vandra lite, men framför allt äta och dricka gott (det är det vi är bäst på i min familj) Sedan förhoppningsvis träffa Herr L nånting, om man har tur.. Klämmer in ett par semesterdagar över gatufesten oxå, och då vet vi ju allihopa vad jag gör.... =)

· Vad ska du göra på midsommar?
Har fått en del förslag. En sak är säker. grillning! Och nyktert blir det eftersom jag jobbar dagen efter...

· Favorit sommar maträtten?
Grillad majskolv, jag skiter gärna i köttet bara jag får en majskolv!! Chokladdoppade jordgubbar och rosévin. MUMS!!

· Ditt bästa sommarminne?
Säkert många men  hela förra sommaren var hur bra som helst, hade tur med vädret mina få semesterdagar. Gatufesten var hur kul som helst.

Sedan har man ju gjort en hel del resor som man sent kommer glömma...

Hoppas denna sommar kommer bli lika bra, om inte bättre!!

Av Sara - 4 juni 2007 15:16

Jag har ju lite att göra just nu så jag tar en grej till från www.aliva.blogg.se 



1) Får du ångest om du sitter infomhus en solig dag?

Givetvis!! Speciellt i början av sommaren när man är hungrig som fan på solen!!

2) När börjar respektive slutar sommaren enligt dig?
Jag tycker sommaren börjar när man kan sitta ute sent på kvällarna och det fortfarande är varmt och när ljuset har kommit. Den slutar väl när man inte kan göra det längre då...

3) Vilka saker är ett måste för en "riktig" sommar?
Grillning!! Gatufesten är ett måste! Sen så är det nog mest att socialisera med vänner och bekanta. Sola, bada och spela kubb i nån park.

4) Har du någon gång inte längtat till sommaren?
Det vet jag väl inte...

Av Sara - 4 juni 2007 15:12

Dagboksbloggare
Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta.

Gör testet själv:

http://www.testriffic.com/test/psilotripitaka/9057/Vilken-bloggtyp--r-du-

Av Sara - 4 juni 2007 12:14

 Hittade denna hos www.jeeena.blogg.se ...


Ibland så känns det som om livet helt står still.
Och just det man är i är inte det man vill.

Man känner sig så svag, så vilsen och så feg...
Så känns det till den dag man vågar ta ett steg.

Då öppnas nya vägar och man får perspektiv,
och så plötsligt kan man se
hur man vill ha sitt liv.

Och när man blickar bakåt
och när man fått distans,
så ser man att det svåra var källan till en chans.

Av Sara - 4 juni 2007 12:02

När man har haft 4 dagars semester och vädret varit kanon känns det rätt sjukt att stänga in sig på jobbet där det inte ens finns några fönster att se vädret ut. Kanske är det bra iofs, för jag har hört att solen skiner....

Nåväl, verkar som sommaren är här för att stanna åtminstonde ett tag, över helgen tom så jag hoppas jag slipper jobba (har beredskap) Vi ska troligast åka upp till Es stuga allihopa och ha en kanonmysig helg med grillning och goda drinkar. Ser fram emot!


Du, jag ska låta dig vara ett tag nu för du har det ju lite tungt. Du får höra av dig när du vill och kan. Tänker på dig!!


Nu är det dags för lunch, och har man tur hinner man nog ut i friska luften ett tag. Längtar till jag slutar, då ska jag ner och köra ett stenhårt pump pass!! Inte kul att känna sig helt förslappad när sommaren kommer, för det innebär ju ljusare färger, mindre kläder och dagar på stranden! usch

Av Sara - 3 juni 2007 20:34

Torsdagen började tidigt med buss ner till Stockholm. Blev direkt mött av Herr L. Vi tog en fika, snackade lite skit och tog en tur med bilen. Alltid lika trevligt att vara med denna söta varelse.

Sen var det dags för lunch. Givetvis hann jag med att shoppa lite också =)  Sedan for jag till Värtahamnen och mötte upp tjocka släkten.


Väl på båten gjorde vi oss fina och blev inringda till parantesernas hytt. Vi skulle skåla i champagne för våran kära farfar som hade fyllt 75 år. (Det var ju hans födelsedagspresent)


Så skålar vi för farfar och sedan säger pappa: ska vi inte skåla för nåt mer? Osså slänger han fram fingret.

 MAMMA OCH PAPPA HADE GIFT SIG!!!!

Och min faster och hennes sambo. Så vi blev överraskade med dubbelbröllop! Jag och syrran blev så chockade att vi började böla. Nåja, det var ju endå en glad överraskning fast man hade ju velat varit med. Men det var dags att gifta sig tycker jag efter 31 år som förlovade.


Så gick vi ner på restaurangen på båten och åt gudomlig mat och här ungefär började vår ständiga förtäring av rödvin…

Kvällen slutade relativt tidigt och vi vaknade upp i Helsingfors.

Knatade iväg till vårt fina hotell och sen gick vi ut och gjorde stan. Helsingfors är väldigt fint. Men inte billigt.

Vi tog oss ett par glas rödvin under shoppingturen också, givetvis.


På kvällen blev det lite svårt med restaurang eftersom vi var så många. Receptionisten hjälpte oss att ringa runt till en hel del olika men inget bord fanns till oss. Vi började bli smått desperata och hungriga.

(vintarmen skrek också vid det här laget!)

Vi hamnade till slut på hotellets egen restaurang. Och vi blev inte besvikna!! Detta blev det trevligaste middagen. 1, pga at kyparen var väldigt trevlig och 2, maten var bland det godaste jag har ätit.

Att vinet vi drack hette Lindemans skrattade vi gott åt..

Efter middagen spenderade vi kvällen med dricka och andra små läckerheter på hotellrummet. Det var ju en dag i morgon också..


Lördagen spenderades även den på stan fast vi lessnade ganska fort.

 Och gick till båten i god tid och gick på soldäck och glassade.

Grymt varmt och jag invigde bikinin som jag hade köpt i Stockholm.

Båten var helt otippat fullt av japaner. Dom var överallt!! Och inte fan kunde dom beté sig heller…


Kvällen var det buffé på båten och en hel del vindrickning även denna kväll.. Maten var god och vinet var gott. Denna kväll höll jag och syrran ut längst och stuffade på dansgolvet och drack äckliga drinkar som smakade banan. Kvällen avslutades lite otippat med att jag skjutsade en kille i kundvagn nerför en trapp. Hans kompisar filmade hela scenariot. När vakten kom pös jag och syrran till hotellrummet och gav upp kvällen.

 

Hela söndagen har spenderats på en buss (7½ timmar!!!!) utan AC, inte särskillt behagligt. Men jag är glad att jag inte blev bakis och jag kunde faktiskt sova en hel del..

 

Poff så var helgen som varit planerad så länge över.

 

Men man lär ju inte glömma den i första taget. Det är inte varje helg man firar både dubbelbröllop och 75 års födelsedag!

 

Jag och syrran har redan hunnit med en välbehövlig prom. Man blir ju inte direkt smal av vin och onyttig mat. Men vafan, man får se fram emot Beach 2010 istället. Sommaren får man nog spendera i vassen om man ska bada.

 

Imorrn är det vardag och jobb igen.

 Det är ju roligt nästan jämt… Orkade ni läsa enda hit? Då får ni lite foton av helgen:
Ovido - Quiz & Flashcards