Alla inlägg under april 2007

Av Sara - 10 april 2007 10:42

När folk kommenterar och väljer att vara anonyma. Ska sluta publicera dom kommentarerna. Skärpning!Blev jag gnällig nu? joo... behöver nog ett rejält skjut Therese.. snart så, snart.

Av Sara - 10 april 2007 10:37

Och det är inte jag! Glad idag jag, om än lite trött.Men det finns en person på denna arbetsplats som varit lite gnällig (milt sagt) på senaste. Och dessutom har taggarna utåt och tänder till på alla cylindrar så fort man säger något.Dags å få sig ett skjut kanske? Då blir man glad =)

Av Sara - 10 april 2007 08:19

Enligt min lilla undersökning, men det var inte så många som svarade, så frågan är hur bra statistiken stämmer?

Nåja, dags för en ny omröstning.

Av Sara - 10 april 2007 08:15

Jag trodde det var vår ute!!? Jag misstog mig rätt kraftigt. Igår var det -10 grader och imorse när jag åkte till jobbet snöade det. Det är ju så man blir deprimerad.Det är klart att jag har semester 2 första veckorna i augusti i år. Kommer förmodligen ta nån strödag oxå lite tidigare, men det får jag titta på.Igår var jag hos J och snackade lite skit, både hon och jag behövde prata av oss lite tror jag =) Killar, vad ska man med dom till egentligen? Problem....Som jag sa till henne igår, jag flyter med och har kul så länge det varar, jag är ju inte dum i huvet, jag fattar ju att det finns ett slut på detta, men det tar jag då!Nu ska jag gå och jobba lite... fast bara lite, är helt sjukt trött idag!

Av Sara - 9 april 2007 07:34

Har varit en grymt bra helg! Var ledig i fredags, prommade på morgonkvisten med A sen gick vi och solade.Sen var det dags för sara att vara barnvakt åt Axel. Vi gick till lekparken och härjade lite, höll på at blåsa bort! Sen tog vi en promenad och gick sedan hem och åt.Kvällen spenderades efter barnpassning med släkten. Sjukt god mat och för vissa lite för mkt vin kanske? =)Dock inte för mig eftersom jag körde bil.Det tog jag igen med råge på lördagen. Men det blev riktigt roligt! Förferre hos Anna och Mattias - mycket folk! Sen åkte vi ner på O´learys där vi höll ut alldeles för länge.Söndagen spenderades i vanlig ordning med Anna & Ampe och bakismat för att sedan förflytta mig till paranteserna och få gomat, härligt!Nu är helgen över och det är jobbdags igen.Ser fram emot Stockholmshelgen med jobbet. Och som det ser ut blir det två stockholmshelger efter varandra, eller vad säger du, Rikke? =)

Av Sara - 5 april 2007 18:40

Skönt, nu får man äntligen gå hem!Dags att dundra iväg på bolaget, kommer hålla mig lugn ikväll, men vem vet vad som händer senare i helgen?REDO!-ALLTID REDO!Tjosan, ha en bra helg, för det ska jag ha.

Av Sara - 5 april 2007 15:44

Stenbocken April börjar med två festliga, flirtiga och dessutom varmt kärleksfulla veckor. Har du en fast partner är tricket att satsa på gemensamma nöjen, för det kan få en relation att växa och riktigt suga i sig energi. För dig som är singel handlar det mer om att fånga tillfället i flykten, för du väcker intresse hos många. Andra halvan av april blir mera ljummen, och det beror mycket på att du har andra saker att reda ut. Det kan röra sig om praktiska bekymmer eller om krångliga familjeband.Bästa chansen: Kräfta, Lejon.Bästa stället: På fest.Bästa datumen: 9-10/4.Är det det jag gör månne? fångar tillfället? Vad vet jag

Skapa flashcards