Alla inlägg under februari 2007

Av Sara - 6 februari 2007 12:48

Näe, känner mig fortfarande grinig. Men mina medresenärer ringde dock förut. Nu är det en resa på G iaf. Senare än jag tänkt, men vafan. Hellre det än inget. Varför ska man träffa Herr G nu?

Av Sara - 6 februari 2007 09:56

Känner mig lite deppig, vet inte varför. Känns som det är mycket på jobbet. Det är fortfarande vinter och kallt ute. Kommer inte riktigt igång med träningen. Vet ej hur det blir med thailandsresan. Dåligt med pengar i plånboken(detta dock pga den möjliga thailandsresa)Nåja, får se framåt och hoppas att min fest i helgen får mig på bättre humör.Herr G kanske lyckas? eller så blir det tvärtom. vad vet jag.Jag är bara allmänt less idag. Konstigt att man faktiskt KAN vakna på fel sida och bara vara grinig. Kanske beror på min HELT sjuka dröm inatt. Den kan vi återkomma till framöver. Folk kanske sitter och käkar frulle.Nu ska jag gå å gömma mig i hyllorna, sätta på hög musik i lurarna och jobba bort en av alla miljoner uppgifter som ligger över mig just nu.Det är ju roligt nästan jämt.

Av Sara - 5 februari 2007 10:18

Det verkar som dom flesta festar 1 gång i veckan eller 1-2 gånger i månaden. kul! Livet är en fest!

Av Sara - 5 februari 2007 09:56

Fredagen slutade efter jobbet hemma hos Anna med Let´s dance och karameller. Varför såg vi inte på Så ska det låta istället? nåja, såg ju reprisen iaf. Så ska det låta är så mycket bättre! Upp tidigt på lördag morgon och drog iväg och tränade. Skönt, har blivit lite slapp med det, endast ett par gånger i veckan. Inte bra. Ska ta tag i det där denna vecka.Jag och syster åkte ut på ikea en sväng, kommer bli hur bra som helst när allt är klart. Men jag förstår inte riktigt hur allt ska gå runt. Det är så mycket lika av allt!efter Ikea åkte vi till Elin och fikade och gosade med Douglas. Så snäll och fin, och lite snor på tröjan, det bjuder han på! =)Klockan sprang iväg och vi fick bråttom hem (det tar ju ett tag att sätta på sig ett ansikte)Hem och duscha, sen kom Anna och vi drack lite mjölkdrinkar och gjorde oss iordning. Sen bar det iväg till Erika och där var det supertrevligt med Gitarr Hero och Buzz ( jag gillar buzz!)Kom inte ner på krogen förrän sent men innan det han herr M bevisa att han officiellt är en stor idiot. Innan var han det ju bara inofficiellt och vi blev inte förvånade när han visade sig vara den stora tönt vi faktiskt befarat.Glad i hågen ner på krogen och ringe Herr G, han kom ner och joinade mig anna och ampe (Nykter!) strongt tyckte jag sen skjutsade han A & A på donken sen var det hem och sova.Söndagen hade jag större delen av förmiddagen ågren över att han varit nykter och inte jag. Hade jag sagt nåt dumt? Han försökte göra allt lite värre och sa att jag hade snackat massa gojja men han tog tillbaka den snabbt. ner till Anna och bakishänga (ett måste!)På kvällen kom Herr G tillbaka och man har fått sovsällskap många gånger denna vecka. Inte bra, man vänjer sig alldeles för fort vid att sova med nån! Oroväckande att jag är så förstjust så fort oxå.

Av Sara - 2 februari 2007 12:02

jobbar till 19 ikväll, men det var välbehövligt med lite sovmorgon idag. Igår var herr G på besök igen. Härligt med lite sällskap =))Ikväll blir det nog lugna gatan, ska iväg imorrn bitti och träna sedan ska jag och syster yster iväg och göra birsta lite grann och sen åka och fika hos Elin och Tobbe. träffar man Herr G där månne? ögongodis är aldrig fel..Lördagkväll är återigen i festens tecken! Erika och dan ska ha fest, ska bli kul att se hur lägenheten har blivit efter det dom ordnat. Så jag antar att söndagen inte kommer bli så vettig. Men det kan ju bli trevligt endå. Om man har tur!

Ovido - Quiz & Flashcards