Alla inlägg under februari 2007

Av Sara - 17 februari 2007 10:54

och skulle jag gå ut igår?Blev en spontanfest i Timrå(?!) av alla jävla ställen! och tänkte att jag skulle ta det lungt och åka hem efter förfesten eftersom jag skulle jobba..Det blir inte riktigt alltid som man tänkt sig!Blev ju lite sent, åkte väl hem vid halv 3. Halv 5 ringde A, då hade hon och A bråkat så jag har väl ungefär sovit max 2 timmar, så jag är fortfarande i förnekelsestadiet! (jag är fortfarande full)Kommer kännas riktigt tungt ikväll, jag längtar redan till soffan!Herr G var på förfesten (kanske därför vi hamnade där) men jag insåg ganska snabbt att det var nog mer hans förlust än min, vilket jag sa till honom oxå. Han höll med. (hade känts lättare om han inet haft knulltröjan på sig) =)Träffade en annan herre på krogen, nämligen herr D från alnö, han har jag ju inte träffat sen sist om man säger så.. Han hade träffat en ny tjej (skank, kändes bra) men öste massa bra saker över mig, vilket var helt onödigt. Fast fin det var han verkligen. Tjejen i fråga blev helt galen när han pratade med mig. Han hade inte förändrats ett dugg.. han orkade inte bry sig om hon blev sur sa han. Det orkade han inte då heller.Varför träffar jag bara såna killar? nu är det upp till Herr M att bevisa motsatsen.. INTE MIN TYP AV KILLE!! men vafan.. man ska ju inte gräva ner sig i en typ, eller?Nu ska jag försöka jobba, innan det slår tillbaka på mig och jag blir helt slut... (det har redan börjat)Hejpa

Av Sara - 15 februari 2007 10:54

Gårdagen flöt på utan några direkta bekymmer. Skulle ta en prom på kvällen och skickade mess till A, glömde för en stund att det var alla hjärtans dag. Honoch A hade mysmiddag med vin. Just då kände jag mig lite ensam. Men tog en ensam promenad och skingrade tankarna lite. Det behövdes nog. Ska bli otroligt skönt med en nykter helg! (jobbar, men har endå inga pengar så det känns bra att jobba.) Har återigen hamnat i den där lilla svackan när jag är så otroligt less på en person, känns jobbigt för jag orkar inte ens engagera mig i att låtsas vara intresserad av vad X säger. X märker nog rätt tydligt att jag inte orkar höra.. det mesta är ju dock bara onödigt dravel om folk jag inte ens har träffat, eller varför inte om vad X & X gjorde då eller då, eller bara vad dom har pratat om. Inte så intressant.. och inte när man får höra samma sak ältas om och om igen. Nu ska jag sluta gnälla. Ledig i morrn och sen jobbar jag med Cattis på söndag! Ska bli kul att träffa henne och snacka lite skit!Dags å jobba..

Av Sara - 14 februari 2007 12:23

Vissa dagar är ju bara jobbiga, varför får man ingen alla hjärtans hälsning när man är singel? =/ Jag tänker iaf skicka till alla mina vänner...

Av Sara - 14 februari 2007 07:21

Inga vidare kommentarer krävs till denna dag när man är singel.. blääää

Av Sara - 12 februari 2007 13:20

Dom flesta verkar tycka att det är viktigast att personen dom är tillsammans med tycker om dom. Förvånande.. verkligen. Ny omröstning. RÖSTA RÖSTA RÖSTA!

Av Sara - 12 februari 2007 10:03

Helgen blev ju väldigt lyckad trots att den inte alls började särskillt bra, när det visade sig att jag än en gång hittat en kille som inte riktigt vet vad han vill. Är jag världens sämsta att se signaler eller är jag en magnet till killar som är lite osäkra på vad dom vill trots att dom närmar sig 30 strecket? Nåja, va superledsen hela fredagskvällen, sen gick det över i ilska på lördagen. På kvällen var jag glad igen. Hade min födelsedagsfest och fick ett jättefint halssmycke av mina kära vänner från pilgrim. Lovely!Röjde på avenys dansgolv men man börjar ju bli gammal så åkte nog hem rätt tidigt. Skönt. Städade på natten och bet sönder mina fingrar i hopp om att inte skicka meddelande till herr G. Jag lyckades låta bli. Fick även veta saker om honom på lördagen som kanske hade gjort att jag inte velat vara med honom endå. Känns dumt att fördjupa sig i sånt nu, blir ju inte bättre av det.Söndagen var härlig! Städade klart lägenheten efter festen. tog en härlig promenad med en riktigt bakis E som spydde i vart och vartannat gathörn. Sedan gick vi hem till henne och fick sällis av J och Madde. Beställde kinamat som satt riktigt bra. Lunkade ner till Anna och Ampe på eftermiddagen och fick blåbärspaj och en supergod soppa som Ampe kockat! Sen gick jag hem och dog av i soffan. Såg givetvis sista avsnittet av I en annan del av köping. Synd att det var sista. Vill se mer!!Thailandsresan skjuter jag på framtiden. Om jag pallar ska jag skita i semester i sommar för att kunna åka fler månader runt jan-febr. Mycket kan ju hända tills dess. Men jag känner att åka nu blir alltför stressigt med pengar osv.. Har en del andra resor inplanerade, så jag har iaf nåt att se fram emot. Jag längtar till sommaren.Nu ska jag jobba.

Av Sara - 8 februari 2007 16:45

Thailand VS Sverige, det är mycket fram och tillbaka nu!! Imorgon bitti vet jag hur det blir. Förhoppningsvis. Sluta vela nu Sara! Kollar man på bilderna är det ju inte så mkt att prata om..

Av Sara - 8 februari 2007 13:34

Ingen resa bokad ännu, fortfarande i valet och kvalet!! Men som det ser ut drar vi 29 april, lite senare än vad jag tänkt. Men inget bestämt än ju, så jag återkommer till er som är nyfikna om just det.Nån som är nyfiken på nåt annat?Snart är det helg. Skönt. Ledig fre, lörd, söndag. Lovely!!

Ovido - Quiz & Flashcards