Alla inlägg under februari 2007

Av Sara - 21 februari 2007 07:48

Gert & Tanja Fylking. Om nån missat att deras tid gick ut igår, att dom har bebislotto på rixfm så lyssnar ni på nån bättre kanal än Rix. I den här hålan finns inte så mkt att välja på... =)Jajajaja, jag har oxå röstat på bebislotto!! (hon kommer lätt få barn den 27 februari..)Ja, Rikke, Jag tror det kommer bli superkul att gå på flatfest på fredag, jag har ju gett upp killar nu så man ska ju aldrig säga aldrig! =)Måste köpa nå nya kläder så brudarna tycker jag är snygg..heheDags å jobba..

Av Sara - 20 februari 2007 09:30

Ännu en arbetsvecka har börjat.. Var härligt ledig i går i snökaoset. Hjälpte Anna och flytta lite (toppendag att göra det i) Sen blev det bara att sitta och mysa framför teven. Var fortfarande trött efter helgens bravader så jag somnade riktigt tidigt!Bävar redan inför alla planer i helgen.. suck

Av Sara - 18 februari 2007 12:28

" En kvinna var på sin mors begravning. Där mötte hon en man honinte kände igen. Hon tyckte att mannen var fantastisk - rena drömmannen ochhon blev förälskad ögonblickligen! Då begravningen var över, försvann hanutan att hon fått hans telefonnummer. Ingen visste vem han var så honkunde inte kontakta honom. Några dagar senare mördar hon sin syster... "Fråga: Vad var motivet till mordet på hennes syster?(... tänk lite innan du svarar och skrolla sedan ner..)
har du verkligen funderat klart redan?





Svar: Hon hoppades att mannen skulle dyka upp på även dennabegravning!Om du har svarat rätt, tänker du som en psykopat. Detta var ett test skapat av en känd amerikansk psykolog och som användes för att se omman tänker som en mördare. Många seriemördare som deltog i testet svarade rätt på frågan.Om du svarade fel kan du skatta dig lycklig.

Av Sara - 18 februari 2007 12:12

Allt känns så mycket lättare idag!Somnade i soffan som ett barn igår, vaknad eklockan 21, förflyttade mig till sängen och vaknade av mig själv, utvilad klockan halv 8. Så skönt! Klev upp och lagade matlåta och drog sen till jobbet. Kommer förmodligen få lite mer gjort idag än igår.har dock lite ångest för en grej jag gjorde i fredags. Men jag är ju verkligen så, gör precis vad jag känner. Ibland funkar det, ibland inte.Ångesten är nog över redan ikväll.10 dagar till lön.det är 10 dagar för mycket.dags å jobba!

Av Sara - 17 februari 2007 18:42

Verkade mörkt i morse men den här arbetsdagen är äntligen till ända!!Nu är det soffan och popcorn som hägrar. Och mysbrallor!lovely, ikväll somnar jag nog ovaggad!!

Av Sara - 17 februari 2007 17:43

Och jävligt talangfull! detta klipp är ett måste..http://www.youtube.com/watch?v=PU7_JyQxPkw

Av Sara - 17 februari 2007 17:05

nu fick jag en ångestattack.Försökte jag kyssa honom igår? nääääeJo. fan.. hahaha

Av Sara - 17 februari 2007 11:53

50% tycker att Valentine sucks!
håller med, skönt att det är över.
Dags för ny omröstning.

Skapa flashcards