Alla inlägg under december 2006

Av Sara - 21 december 2006 11:48

Varför är man fullt uppbokat varje dag till jul och inte klar med julklapparna? jag börjar känna mig en aning stressad! Imorrn slutar jag 16, då ska jag rusa in på stan och handla 2 julklappar åt systeryster. Sedan gjorde jag ju den dundertabben att gå tillbaka med stövlarna INNAN juldagen. Hur fan tänkte jag?! Vad fan ska jag ha på mig nu?? sprang på alla skoaffärer i hela stan igår, hittade inga andra. PERRKKELLE!!!Så med andra ord måste jag oxå leta efter skor, eller möjligtvis byxor. Sedan skulle jag juh inte grina om jag hittade nåt annat jättefint att ha på mig oxå.På kvällen är det rimstuga och glögg hos Systeryster som gäller. Ska bli mysigt!Lördag har jag alltså tagit på mig att jobba extra, 10-19, med facit i hand hade jag såklart inte gjort så med tanke på hur mitt schema ser ut. Lördagkväll är det tjejmiddag på Olearys. Ska oxå bli mysigt.Och söndag är det tydligen julafton??!Och sedan juldagen.. återstår att se hur detta går. Hoppas jag hittar julklappar till syrran iaf, så löser sig förhoppningsvis klädsituationen. Den brukar ju göra det.Dags för lunch!

Av Sara - 19 december 2006 15:49

Av Sara - 19 december 2006 15:46

Det verkar som dom flesta har varit eller ska gå på julbord. Nu går vi vidare med en annan omröstning! håller kvar på jultemat ett litet tag till..=)

Av Sara - 19 december 2006 08:33

Det är verkligen inte likt ig att inte vara färdig med julklapparna den här tiden. I vanliga fall brukar vi vara klara redan i november och man kan sitta lungt på ett fik och skratta åt alla som stressar sista dagarna före julafton. Vad har hänt? ingen snö, inte klar med julklapparna, inte skickat ett enda julkort! alla mina vuxenpoäng är snart väck!!Nåväl, som det känns nu lär man vara liggande i helgen. Har varit på gång att bli sjuk länge nu och i lördags låg jag i feber. Men pålitlig sitt jobb som man är har man vankat sig hit både igår och idag. På lördagkväll är det iaf dags för våran årliga tjejmiddag, vi går ut på olearys och käkar gott och umgås dagen innan jul. Vi brukar även köpa en liten present för 50kr som vi alla får dra varsin ur en säck. Måste ju köpa nåt dit oxå. Brukar dock inte bli nåt problem eftersom det inte brukar bli så väldigt seriösa grejer... det handlar ju trots allt bara om 50 kr.. =)Nu är det dags att gå å jobba igen.hejpa!

Av Sara - 18 december 2006 10:22

Jag funderade ju på att köpa en bil och synd att man inte sprang på denna pärla!

Av Sara - 14 december 2006 13:04

Ledig fre,lör,sön denna helg, LOVELY! Ska även försöka ha en nykter helg. Borde gå eftersom jag tagit på mig att köra papa till julbord. Och hem för den delen. Borde nog gå bra. Kroppen behöver det. Plånboken oxå.Tänkte på en sak när jag hörde Idol marcus på radion förut. Börjar bli en aning pinsamt nästan att höra honom sjunga den där pisslåten. Den passar honom inte alls!! Jag bävar lite grann för skivan. Hoppas den passar honom bättre. Jag som röstade och röstade på honom. Kanske hade varit bättre om han fått göra något "eget". Lätt att vara efterklok. Får väl köpa skivan ich hoppas på det bästa. Killen är ju dock guld på att sjunga.Imorse var jag ute på en långprom i mörkret. Minusgrader och halt. Men så skönt! Och det var lite juligt att titta in i alla julprydda fönster och familjer som satt och åt frukost tillsammans. Jo.. man börjar nog längta lite grann efter jul endå. I helgen blir sista julklapparna köpta. Vi vet precis vad vi ska handla så det känns skönt. Sedan ska jag och syrran träffas och dricka glögg nästa vecka och slå in klapparna tillsammans. Mysigt.Dags och jobba. Lunchen är slut

Av Sara - 13 december 2006 12:17

Jag hörde några på jobbet härom dagen pratade att man ska inte umgås med folk som tar för mycket energi. Men hur gör man "slut" med en kompis? Jag har nämligen en vän som tar enormt mycket energi, älskar att prata om sig själv, och helst inget annat. Jag vet inte. Ibland går det ju bra men ibland är det så jävla tröttsamt att höra samma sak 1000 gånger.. spekulationer osv.. Alla är vi ju olika. Finns säkerligen nån vän som vill göra slut med mig oxå. Nääääää, det finns det nog inte! HIHISlut på gnäll...Idag ska jag på massage på eftermiddagen, kommer bli riktigt skönt, för jag har asont i ryggen efter träningen igår. Funderar även på att gå på Realease av nya prgrammet ikväll.. men jag har en hel del att göra hemma oxå. Tycker dessutom att det är synd om katterna när dom är ensamma hela dagarna. Kommer jag kunna ha en egen katt nån dag?Dags och jobba efter lunchen nu så man inte somnar.hejpa!

Av Sara - 12 december 2006 14:37

Åt jag idag på jobbet. GOTT! Men nu blir det nog inte till att äta nå mer förrän jul. Igår åt jag en nybakad lussekatt pxå, första på 5 år.. man lyxar inte till så värst när man har gluten, jobbigt att baka juh! =)Nu ska jag gå å dra benen efter mig ett par timmar till, slutar snart.Går föressten bra med mina nya inneboende, men dom är nog en aning rastlösa eftersom dom inte har så mkt yta att springa på. Men jag leker med dom så mkt jag kan så dom ska sova på natten =) dom gör det.. fast inte så länge jag skulle önska. Idag blir dom ensam många timmar eftersom jag tränar direkt efter jobbet, får se hur det går!

Ovido - Quiz & Flashcards