Alla inlägg under oktober 2006

Av Sara - 19 oktober 2006 15:21

Snart är denna arbetsvecka slut, jobbar till 19 ikväll sen har jag 3dagars ledigt. Känns välbehövligt men lite synd att det ser ut som det kommer regna hela helgen. Antar att jag kommer få städat hemma sen förra helgen? =) Man vet aldrig...Vad ska man göra när en person i ens närhet verkar må dåligt. En person som man inte känner särksillt väl men som visar på många olika sätt att personen ifråga inte mår bra. Ta upp det med personen och riskera ett onödigt bråk eller bara vänta till personen kommer till insikt själv? Kommer väl inte vara nåt jag ligger sömnlös över, men det är ju tråkigt om folk går omkring och mår dåligt utan att vilja ha hjälp och förändra sin situation.Nåväl, imorrn ska vi ha tjejkväll. Med Idol såklart, temat imorgon är hårdrock och det tror jag kommer passa flera deltagare hur bra som helst! (Marcus tex, som iofs varit grym varje program) Middag och godiskväll me mina tjejer är alltid så kul och snacka massa skit och planera vår vemdalenresa! Hoppas verkligen jag får ledigt.Ha en trevlig helg, för det ska jag ha! ;)

Av Sara - 18 oktober 2006 07:41

Igår var vi på ett möte med jobbet. Det är för att förbättra kommunikationen mellan oss här på jobbet. Och det kan behövas, för vissa (mig tex) att tänka på hur man säger vissa saker och behärska sig ibland och för andra att säga nåt över huvud taget. Tror det behövs och jag hoppas alla är motiverade att få en bättre stämning.Dubbelstjärnan kommer jag försöka utnyttja till fullo, och det innebär att man ska säga "dubbelstjärna" eller nåt annat när man blir kränkt, ledsen eller jävligt förbannad på nån och måste prata med den personen. Då ska man bestämma en tid senare att prata om det inträffade. Tar man det på en gång är det lätt att man fortfarande är upprörd och det slinker ut elaka ord. Får se hur det går.Jag och Jessica packade just vårt nya IKEA bord eftersom IKEA ska komma med ett nytt eftersom vi inte såg att skivan var skadad innan vi packade den. (GUD FÖRBJUDE, JAG GJORD FEL!) nåväl, ingen är felfri, och det är väl det vissa måste inse.Dags å jobbe!

Av Sara - 18 oktober 2006 07:40

detta meddelande kan bara läsas av utvalda bloggare

Av Sara - 16 oktober 2006 10:08

Helgen började med en lugn kväll hos paranteserna. God mat och Idol såklart. Lördagen började med en stenhårt pump pass och då kom man verkligen igång! Iväg på bolla och hem till föräldrarna och snikade åt sig lite lunch!Sedan åkte jag hem och städade till lite grann sen började folk ramla in, och innan det var klart var vi 22 pers. Var hur kul som helst både på förfesten och på krogen för en gång skull! Började en sväng på Daltons där jag var i gasen och slog en kille som var ohyffsad på käften sedan gick vi vidare till O´learys och där var det mycket folk som vanligt! efteråt hamnade vi på Max och sen gick jag hem och städade till 05.30 på morgonen, men det var riktigt skönt när jag väl vaknade på mrogonen och det var städat! Iväg till Anna och slappade där hela dan - skönt!Nu är det alltså måndag och jobb igen!Ha en bra dag!

Av Sara - 13 oktober 2006 21:47

Lugn fredag med Idol såklart! Marcus var hur grym som helst, som vanligt! Danny blir man ju nästan kär i varje vecka. Och den här veckan var helt plötsligt Erik bra?! Nåväl, ikväll har jag inget att komma med vem jag tror åker hem. Men om jag säger såhär: finns många jag inte kommer spilla några tårar över.. Återkommer imorgon ang denna fråga. Och med bilder på mina favoriter såklart!Igår hade vi höstlunch på jobbet. Mysigt att äta gott ihop med arbetskompisarna! Tyckte dagen flöt på och jag gled mest omkring. Men det gjorde nog inget. Jag va hur som helst trött på kvällen endå så nåt måste jag ju ha gjort.Idag fikade vi gofika på eftermiddagen, och det var ju bara vi ungdomar (bortsett från gamla jessica 31 år, torr och tråkig:) Snokjohan kom och joinade en stund han med...Just det, håller på att prata lite om att åka på "studieresa" med jobbet till stockholm, vore ju hur kul som helst så det hoppas jag verkligen på! Och som vanligt ser jag fram emot 40 årsfesten! Helena: du ser vilka höga förväntningar jag har va?!Imorrn ska jag ha fest.. verkar som det blir mycket folk. Tur att man bor rymligt * harkel* Brukar dock gå bra till slut, men varmt kommer det bli!Nu ska jag gå å äta lite mer godis så jag har nåt att träna bort i morrn bitti.Nån som saknat mitt Gi snack? näää, tänkte väl det.hejhej!

Av Sara - 12 oktober 2006 15:58

Nu har jag bokat in en shoppinghelg i stockholm. 4 dagar med Tanja, LOVELY! Då har hon och David flyttat in i sin 2:a på gärdet och har förhoppningsvis inflyttningsfest på lördagen *hoppas* Jag längtar! Hoppas stockholm visare sig från sin goda sida och ger oss härligt höst/vinterväder!

Av Sara - 12 oktober 2006 15:02

betala tex TV-licens och har svart arbetskraft hemma. JAG tänker inte klaga på dom hur urbota korkade dom än må vara. Tycker dock att det finns vissa som faktiskt röstade blått som absolut inte har nån "rätt" att klaga på dom. JAG gav inte Reinfeldt förtroende att skapa ny regering iaf....

Ovido - Quiz & Flashcards