Alla inlägg under september 2006

Av Sara - 7 september 2006 11:32

Sista arbetsdagen den här veckan och "näsan i vädret" är inte här! Wünderbar! lungt och skönt och alldeles...alldeles underbart!Längtar till Imorrn.. och till på lördag, hoppas vi kommer hem fort fort fort, och inte är alltför slitna. Är jag för trött eller det blir för sent blir det ju ingen dejt och det blir ju tråkigt.Hejpa!

Av Sara - 6 september 2006 15:23

enligt omröstningen än så länge verkar det som om våran finlandsresa kommer bli roligt. Med det blir ju så kul som man gör det eller hur! Och vi kommer göra det askul!Oj, nu fick jag mess av mitt lammkött igen.. söt han!Inget lammkött på båten dock, kanske man hittar nån gammal finne med skinnväst och träskor, inte ska man vara kräsen här inte! =)

Av Sara - 6 september 2006 06:52

Hoppas du blev nöjd med omröstningen.. har lite idétorka såhär på morgonkvisten!

Av Sara - 6 september 2006 06:47

Dåså var resan bokad, åker ner till el stockolmo och shoppar lite på dagen och sen drar vi vidare med viking line på kvällen. The sounds spelar på båten och den var full så det kommer nog bli kul!Känns som Thailandspengarna sinar fortare och fortare.. jag har ingen karaktär!! kan inte låta bli att shoppa.Alldeles för länge till lön. 2 nyktra helger blir det sedanPå lördag kanske man ska dejta, naaaaaaajs.dags å jobbe.. kul!! noooot

Av Sara - 5 september 2006 11:05

Våran lilla Finlandsresa verkar bli en riktig följetång innan vi kommer iväg. Om vi kommer iväg!! Jag och Erika har iaf bokat buss ner till sthlm på fredag morgon så får vi väl se om det blir birka, silja eller viking, jag har ingen aning, huvudsaken är att vi kommer iväg!!återkommer..Lördagsragget..vilket drama detta blev då!

Av Sara - 4 september 2006 08:08

avslutar nu min "bakis kåt" omröstning.. det blev lika mellan: JAAA, Frågan är ju korkad man är kåt hela tiden!! och NEEEJ!nån dum sate hade även svarat att sex var äckligt.. men jag hoppas för gudarna att det var mest som skämt.Hejdå

Av Sara - 4 september 2006 07:56

I´m not a virgin any moore!! HalleluuuuljaaaaaNog om det, blev iaf filmkväll på fredagen, såg united 93, filmen som var tillägnad dom på ett av planen den 11 september, dom som lyckades få planet att inte åka in i Vita huset. Filmen i sig var väl helt ok, men man satt mest och pratade om vad man gjorde när man fick reda på vad som hände och att man fortfarande tycker att det är helt sjukt när man ser planen åka in i WTC...På lördagen sprang jag som en dåre på stan med min mamma och min storasyeter, var helt slut när jag kom hem vid 15 tiden.. sov en stund sen var det bara på med partysminket och dra till Anna. Väl på Aveny var det inte så värst mkt folk, men trevligt endå för det var en hel del bekanta ansiken.. och en del obekanta oxå men som kanske blir bekanta så småning om.Söndagen tillbringade jag i sängen, en aning sliten för att sedan åka till Syrran som hade födelsedagsmiddag. Riktigt gott!! Porterstek och pärer och en gudomligt god sås! Honv art oxå väldigt nöja med alla fina presenter hon fick, men mest glad blev hon nog endå för den fina mobilen hon fick av mor och far : http://www.nokia.se/phones/6103/ lite avundsjuk!! hon fick en röd.Sedan var det bara hem och stupa rakt i sängen, var som slagen med en stekpanna i huvet redan halv 9 och kröp ner i sängen klockan 9. Men jag var likförbannat jävligt trött i morse när klockan ringde. Men det går väl över.Dags och jobba nu.. återkommer om våran finlandsresa motför modan blir bokad idag.. under kan ju ske! =)

Av Sara - 1 september 2006 08:30

Missade ni gårdagens idol? Då missade ni årets klockrenaste japan! gå in på http://www.tv4.se/ där kan ni se honom sjunga Oasis och sedan få en utskällning av kishti. Men cool kille endå, så dålig på engelska, och sedan en brytning på japanska, och den bredaste norrländska jag någonsin skådat! Kul var det iaf..

Skapa flashcards