Alla inlägg under september 2006

Av Sara - 16 september 2006 12:42

Mina just nu vill ha: Baggy Jenas från Moyo, vit kofta från Vero moda, Skjorta med 3/4 dels ärm från H&M. Baslinnen brån H&M, brunt & Vitt. Och som sagt, kontot är överskridet med 200 kr... det är jobbigt att vara mig ibland!!

Av Sara - 16 september 2006 11:23

Då är man på jobbet igen då, jobba helg är alltid lika tråkigt!!! Fast det brukar gå rätt bra när man väl är här. Och det är väl en rätt bta helg att jobba för mig eftersom man är riktigt fattig! Shoppade tydligen loss lite väl på båten... hade tom överskridit mitt konto, inte bra med flera veckor till lön!!Ikväll har Eve och Sara fest, sara ska ha nån slags inflyttningsfest hos Eve fast som det låter på Eve kommer inte sara bli särskillt långvarig att bo där. Nåväl, alltid kul med fest! Men jag ska hålla mig nykter och gå hem när dom andra går ner på stan.Igår var det Idolkväll hos Anna, mkt trevligt. Om jag inte minns helt fel så gick alla mina favoritkillar vidare, Danny (charmig som få), Johan Larsson (end 17 år men ack så söt), Marcus Fagervall (MUMS!!) Gillade ju bondpojken Anders enda fram till gårdagens program, då blev han lite för självgod för min smak. NU HAR HAN ÄVEN HOPPAT AV IDOL!! VEM FÅR HANS PLATS? Jo, Erik "Pannbandet" Segerstedt Ingen favorit hos mig, men han gör säkert bra ifrån sig. Sedan är ju flera av tjejerna riktigt bra!! Längtar redan till måndag till första delfinalen!Nu ska jag gå å jobba lite.. fast bara lite!

Gi

Av Sara - 14 september 2006 12:26

Hej Hopp!Nu är man på jobbet igen, och i vanlig ordning är det lite oordning, men det styrde dom upp innan jag började. 2 stycken som är sjuka men jag behövde inte jobba ensam ikväll, tuuur!Jag har blivit lite inspirerad av en arbetskompis som har börjat med Gi, hon har gått ner 3 kilo på en vecka! Så från och med 1 oktober tänker jag prova Gi metoden. Så nu är det bara att läsa på vad man får och inte får äta. Största problemet kommer definitivt bli att låta bli att äta mackor och hålla sig ifrån alkohol och fest. Men ett par veckor bör man ju klara, får man som Anki resultat ganska fort får man ju en kick!Dags att jobba lite!just det, min dejt med P kommer troligast inte bli av förrän nästa vecka, suck! vi är lite upptagna bägge två, lyckas inte hitta nån dag som passar bägge. Möjligtvis i morgon kväll, men då får vi hoppas att han är ett Idol fan, för då är det TVÅ timmar idol!Hejpa!

Av Sara - 13 september 2006 06:47

Svar till Erika: du kan bara välja en, och välj vad du HELST handlar på taxfree.. jag handlar helst såklart god sprit...=) Och angående Näsan i vädret: det är inte så mkt action, mest att man säger vad man tycker, personen ifråga surar, och ofta återkommer han/hon med nåt bra svar som han/hon sugit på ett par timmar..! Apropå dejten igår så avblåste jag den då en kompis mormor hade dött och hon ville inte vara ensam helt enkelt. Och självklart går mina vänner före pojkar. Men det kommer säkert fler tillfällen. *hoppas*I helgen jobbar jag, hoppas det kommer regna konstant, ledsen alla ni lyckligt lediga, men jag önskar verkligen att det kommer regna så jag med gott samvete kan gå hem och lägga mig i soffan i myskläder efter jobbet, både på lördag och söndag! Men på fredag är jag ledig, skönt!Nu är det dags att jobba!hejpa

Av Sara - 12 september 2006 12:26

Okej, idag ska jag träffa mitt förra helgen ragg.. en aning nervös, tur att man har köpt Mintuu på båten! =) Fyllde även upp skafferiet på ett par liter Dooleys, En flaska Minttu, lite jägermeister och doooodis!Imorse blev näsan i vädret sur på frukosten, der var roligt tycker jag. Får man inte ens säga vad man tycker längre är det fan illa!Återkommer imorrn ser hur dejten gick.

Av Sara - 11 september 2006 10:26

Konstigt att ett datum kan få en att tänka på nåt så speciellt. Själv har jag varit inne på aftonbladet flera gånger idag.. på nåt vis tror jag att nåt nytt ska hände, vet inte vad, men nåt hemskt. Hoppas det bara är en känsla.11 september kommer vara precis som andra stora händelser, en dag som man för alltid kommer minnas vad man gjorde. Själv satt jag på bussen när en kille kom in och satte sig vid ett gäng brevis mig och berättade vad som hänt. Killarna blev riktigt upprörd över hur han kunde skämta om nåt sånt, dom trodde hela tiden att han ljög, det trodde nog jag oxå. Men jag hann inte mer än in genom dörren när storasyster ringe och sa att jag skulle sätta på teven. Och där satt man resten av kvällen, men varje gång man såg planen åka in i twin towers trodde man att det var på film, det var sjukt overkligt, och är det fortfarande! Hur nån kan planera nåt så grymt så länge utan att nån läcker.Så idag går i alla fall mina tankar till dom som dog i attacken, alla som miste sina män, fruar, döttrar, söner, far och morföräldrar, andra nära och kära. Och framförallt alla ofödda barn som aldrig kommer få träffa sina pappor.Hoppas ni gör som jag och hedrar alla med åtminstonde en tanke.

Av Sara - 11 september 2006 06:57

Då var helgen över då! Fredagen började med att Jag och Erika åkte ner till stockholm. Regnade hela vägen och även nere i sthlm ,men vi strosade på längs drottninggatan och ner mot gamla stan där vi hittade en asmysig restaurang som vi satte oss på och käkade kött,pärer och sås, MUMS! Drack även cider till, var ju tvungen att grunda inför båten! =) Sedan mötte vi upp dom andra i slussen och gick mot båten, dom som åkte anslutningsbussen hade även träffat några tokiga tjejer från Ljusdal som vi hängde ihop med.Sedan fick vi gå på båten och det var ju bara att göra sig iordning direkt och sen gå ner på Buffén, dricka och äta hur mkt man vill, toppen! Drack dock mest...Sedan blev det fest i våran hytt, fick plats fler än man trodde! Sedan skulle The Sounds uppträda och ungefär samtidigt började sjögången komma igång ordentligt! Evelina blev riktigt dålig, tror det var en kombination av alkohol och sjögång!Väl på dansgolvet ser jag en kille som det är nåt bekant över men tänker inte mer på det. En stund senare kommer en annan som jag känner igen väligt, kramar han och säger "va sjukt att träffa på folk från sundsvall här!" Enda som kopllar att han är från sundsvall eftersom jag känner igen han så väl. Men han svarar: Jag är inte från sundsvall... Då undrar jag varför känner jag igen dig så väl då? Han tittar på mig och säger: Vi möttes ju i Thailand! Helt sjukt! så där på resa till Mariehamn möter vi killgänget vi reste med i Koh Samui och Phi Phi öarna.. det här landet är bra litet!! Träffade även en snubbe som vi festade med på förra finlandsresan, vilket var ungefär 2-3 år sedan! Sjukt, men så kul endå!!Dan efter hade sjögången lugnat ner sig och vi gjorde oss iordning lite grann, mötte upp Ljusdalstjejerna och bättrade på Annas ångest en hel del, hon hade blivit riktigt packad och gjorde både det ena och det andra.. =)Gick och käkade lunch, satte oss uppe på däck och njöt av den underbart vackra Åländska skärgården!Väl i sthlm kom alla på samma tåg, tur! sen var det bara gonatt till vi kom till hudik, vaknade och tog några dooleys, eve och Moa skulle på fest så dom drack lite öl men väl hemma stupade jag i säng och sov så gott! Igår åkte jag och syster hem till paranteserna och tvångsbesökte litegrann sen blev det teve och film med eve madde och moa.Ikväll kanske jag får manligt besök, skulle ju ha blivit i lördags, men jag var ju en aning trött.Om nån fortfarande läser.. ha en bra dag!hejpa

Av Sara - 7 september 2006 16:01

Snart får man göra helg, ska bli väldigt skönt! Hoppas det inte blir sjögång mer än att blir vingligt av det man dricker... Hoppas att sthlm visar sig från sin vackra sida under dagen oxå så jag och erika kan gå å strosa i gamla stan käka och dricka gott! Är det riktigt fins väder sätter vi oss givetvis i nån park och grundar litegrann..=)ha en trevlig helg ni oxå! om nån nu läser...hejhej

Ovido - Quiz & Flashcards