Alla inlägg under september 2006

Av Sara - 22 september 2006 07:13

Nr 1 var kanske om ni minns att dom blåa tog hem segern, det har jag dock lagt lite grann bakom mig och väntar bara på att dom ska bevisa att det blir bättre.Nr 2 är alltså: Det var mörkt igår när jag gick hem från jobbet, och det var mörkt när jag klev upp i morse. Det är höst nu och jag blir fan deprimerad! Nåja, jag ser Thailand där borta i ljuset och jag har aldrig längtat mer än när jag klev upp i morse. Ett annat ljus i mörkret är att det faktiskt var 15 grader när jag gick till jobbet, så sensommaren kämpar emot!Ikväll är det Idol igen och dom jag vill se komma vidare ikväll är: Cissi! Självklar i finalen om ni frågar mig! Sedan tycker jag nog att Erik förtjänar en tredje chans.. dessutom blev han ju så MKT SNYGGARE när han klippte sig! =)Nu ska jag gå å jobba lite grann.Och som det verkar har inte min kära vän Elin ploppat ut nån bebbe än, jag väntar tålmodigt!

Av Sara - 21 september 2006 10:38

Vill bara säga att jag just nu tänker på min vän Elin som just nu ligger och föder barn!! Hoppas att allt går jättebra och jag längtar till jag får träffa den lille och ge dom gulliga presenterna jag har köpt!

Av Sara - 21 september 2006 10:36

Cissi gick inte vidare?!! det är tamefaan skandal!! Hon har ju helt klart den mest egna och coolaste stilen av tjejerna! Och hon sjunger hur bra som helst!!Nåja, det är bara att hoppas att domarna tar henne vidare till fredagen, för då bara måste hon gå vidare!!

Av Sara - 20 september 2006 12:21

Se man på, han är otrogen med sin tjej!som jag alltid sagt, vad ska man med killar till? Nåja, snart när han är en stor stjärna flyttar han från norrland ner till storstan och då tar det nog slut. Då är sara där och sätter både tänder och klor i Marcus.. aaaaaaah, DEN DAN! ;)

Av Sara - 20 september 2006 07:25

Nåväl, allt jag säger ska tas med en skottkärra salt. Men jag såg ju på Idol igår och nu överger jag gladeligen mina lammkött som jag tidigare suktat efter! För vem? Finns det nån annan än härliga marcus? och bara det att han är från Övertårneå gör ju saken ännu bättre! Grym sångröst, sexig som få och härligaste dialekten!! Jag längtar redan till nästa fredag!!!

Av Sara - 18 september 2006 08:18

Jag är fan riktigt irriterad och deprimerad idag. Och förvånad, för jag visste inte att svenska folket hade råd att bli av med bostadsbidrag, sänkt a-kassa, ta bort taket för att få hjälp med medicinkostnader. Kanske bara jag, men jag tror att folk bara ville ha en förändring, och struntade i vad förändringen innebär, för jag tvivlar på att det blir en förändring till det bättre. Om 4 år är det väl dags att rensa upp igen.Jag röstade rött, och alla som är så jävla hemliga med vad dom röstar, stå upp för vad Ni tycker för faaan!!Jag har själv ett fast jobb, har aldrig behövt hjälp med mediciner eller varit sjukskriven en längre tid. Men jag Tycker inte att mina vänner som har sökt med ljus och lykta efter jobb ska få det ännu sämre, för jobben lär väl inte bara "ploppa upp"? Jag vill ännu mindre att mina nära och kära som är sjukskrivna eller behöver hjälp med bostadsbidrag ska få det sämre. Men det blir ju tyvärr så nu, dom som har ska ha mer, dom som inteha ska få ännu mindre. Vi kommer allt närmare USA och bara det är ju en jävligt skrämmande tanke.

Av Sara - 17 september 2006 10:43

Yes, höll mig hemma från krogen igår, riktigt nöjd med mig själv. Gick dock på förfesten och drack en (EN LITEN) Dooleys med mjölk, det var gott men man pallar inte att vara bland 20 fulla dårar så länge så jag och Madde som käkar penicilin i 9 veckor och inte får dricka gick hemöver vid halv 11. Kände mig riktigt nöjd och var trött endå. Pratade med Anna förut och det verkade inte som jag missat nåt ute. Men jag längtar redan till den 30 när det blir Aveny igen, och då är jag äntligen nyfriserad!!sååå, dags att jobba igen!!

Av Sara - 16 september 2006 17:09

Återkommer i morgon, men frågan är om Sara verkligen kan hålla sig nykter ikväll? Återstår dock att se. Kämpa på....

Ovido - Quiz & Flashcards