Alla inlägg under augusti 2006

Av Sara - 23 augusti 2006 09:51

Idag var det onsdag då, men jag har ju lyckats hålla mig hemma dom senaste två onsdagarna och nu har jag ju lördag att se fram emot så det blir nog inga större problem!Känns lite bättre med jobbet idag men endast uppsynen av Nicke Nyfiken gör mig irriterad.Jag och syrran ska gå med i viktklubb nu, i hopp om att man kan få lite hjälp att gå ner alla kilo man gått upp i sommar.. man gör samma fel varje år!

Av Sara - 22 augusti 2006 13:06

Tänk va förvånad man kan bli. Jag hatar "näsan i vädret" ännu mer idag faktiskt, trodde inte det var möjligt men se vad överraskad man kan bli.Ikväll ska jag söka 5 nya jobb, i göteborg och sthlm. Får jag inte tjänstledigt slår jag ihjäl nån stackare, och en viss person ligger riktigt illa till isf!ha en bra dag...hehe

Av Sara - 22 augusti 2006 09:43

Så satans jävla irriterad just nu. Varför får man helt plötsligt göra nåt som man aldrig gjort tidigare? "För att jag inte har nåt annat att göra" Jag lär knappast få nån hjälp när jag äntligen fått ner min skit.Satans jävla skitställe.

Av Sara - 21 augusti 2006 17:13

Jag har fått en del påhopp angående min stavning i lördagsbloggen. Som ni även såg på slutet visste jag ju att jag stavat fel men jag orkade bara inte ändra.. jag va ju på fest för tusan! =)Jobbar till 19 idag, sen blir det en promenix med Eva-Lena. Vi ska prata lite Finlandskryssning. Vi är för tillfället väldigt många men det verkar som vårat lammkött kommer falla bort eftersom det är 23 att åka med båtarna på helgerna.. attans!! Har man tur kanske man man hittar nån full stackare i helgen..hehe Eller om R står vid sitt ord och sätter på mig som han faktiskt lovade.Nu ska jag och Biggan gå å fika litehejsan!

Av Sara - 21 augusti 2006 10:02

Vill bara göra ett litet inlägg om min blogg ilördags. Givetvis var jag inte så full som det kan se ut, jag orkade bara inte gå tillbaka och ändra.... =)Det var trots allt en trevlig kväll som vi började på Dallan och sedan blev man medtvingad till olearys som jag e så döless på men det var inte alltför otrevligt där heller. Avslutade natten med att hänga utanför Oscar och prata med bekanta.. och inte bekanta.. som kanske blir bekanta.. vad vet man?Nu ser man bara fram emot lördag!Missade även min tid hos Länshälsan idag.. tröttsamt!! Jag har helt enkelt inte tankarna med mej.. idag heller! Sjukgymnasten blir nog en aning less på mej!

Av Sara - 19 augusti 2006 22:16

sådär.. nu sitter man med skammen... efter en flaska rose har man kommit på att man kanske skulle ha hållit sig.. menb nu är man full och glad! Cattis, såklart laddar kag stenh¨r inföär nä'rsta helg... har skrivit upp 26 i almenackan sen länge!jag vet att jag skrivit lite fel men jag orkar ionte ändra mig.. pusss!!!ses nästa helg.. Cattis pch jessica hoppas jag!!

Av Sara - 19 augusti 2006 19:06

Min 2 vita veckor sprack ganska kraftigt.. Sitter på Annas födelsedagspartaj och ska snart öppna en flaska rosé.. Suck.. jag är en dålig människa!!

Av Sara - 18 augusti 2006 09:31

Då var det jobb igen då! Äntligen fredag.. Och ingen Näsan i vädret idag heller!! skööönt, hoppas på bra väder i helgen och hoppas att Camilla blir på bättringsvägen så man kanske kan åka på sättna och selånger i stället, men blir hon inte bättre är det nog bara att åka ner till Hudik igen! Återstår att se..

Ovido - Quiz & Flashcards